Preggo morsan

Graviditets blogg rakt igenom

3d

Publicerad 2012-07-31 11:49:24 i Allmänt

Tog en promenad ner till stan, ett lugnt tempo gynnar mitt "underrede". Men tji ficj jag när det börja ösregna på vägen hem. Då blev det fart på halta Lotta. Men Poppens, jag ska kämpa ;)
Men som en tröst har jag precis bokat 3d ultraljud på Emmaultraljyd i Göteborg, den 30 aug.

preggo bekymmer

Publicerad 2012-07-31 08:10:06 i Allmänt

Igår var hela familjen på Borås djurpark och det blev mycket gående.
Efter det så gör sig fogarna påminda och just bara på benen där hela härligheten är.
Min känsla just nu är att om det känns så då jag ska föda, hrmmff glöm att jag ens försöker krysta. Bäckenbenen kommer att flisa sig sönder. Ajajaj

En minifis

Publicerad 2012-07-29 18:52:18 i Allmänt

Som jag skrev igår, så börjar man kunna känna utanpå magen när lillfis sparkar. Igår kväll så börja lillfisen buffra, sjhoar på Johan som näst intill har somnat bredvid mig. Men så fort hans hand kom på magen blev det cool lungt, jag tänker för mig själv sparka nu då, kom igen! Typ som att bebben kan läsa mina tankar. Provar att hålla andan och ännu en tanke överföring. Sparka nu på pappa!!!
Johan ger upp och vänder sig om, ja då ja passar "hon" på, eller om det kan vara så att det tar typ en minut ifrån min tanke till att nå "lillfis".
Lite komiskt att jag skriver "lillfis", för det är vad det kanske är?

Alltid full blåsa

Publicerad 2012-07-28 11:21:36 i Allmänt

Nu är jag i vecka 22 (21+4). Nu känns nästan allt hur underbart som helst. Bebbe sparkar hej vilt och det känns utanpå. Att ligga på rygg och ha handen på magen och trycka o känna är nästan en ny favorit sysselsättning.
Men det finns lite nackdelar med, det kan juh inte bara vara perfekt för då skulle denna bloggen vara skit tråkig.

Det är sommar och när det är sommar måste man dricka mer. Vilket resulterar i att jag behöver tömma blåsan dubbelt så ofta. Har om dagen satt jag på stranden i Falkenberg, på vägen ner till stranden håller jag koll på vart bajjemajja var. Det är en bra bit för mig och sandig terräng vilket betyder att jag är för lat för att gå dit 3 gånger per timma. Njuter i solen en stund till jag känner att jag dör om jag inte får pissa snart. Får göra det jag egentligen inte vill, gå ner i det kalla vattnet. Och jag kan säga att det inte är lätt att tömma en blåsa i kallt vatten och samtidigt försöka simma. För det är rätt så uppenbart att ett preggo ska kissa om hon bara står stilla.
Går upp igen med en halvtömd blåsa och kniper tills känslan kommer att jag dör snart av blås explotion och går till bajjemajja.

sammandragning o kissinödig

Publicerad 2012-07-19 22:11:26 i Allmänt

Ja dem två går lite hand-i-hand. För är jag kissinödig får jag sammandragning och har jag sammandragning blir jag kissi. Sen så muckar blåsan o livmodern med varandra en stund för att se vem som är störst. Och alltid så vinner livmodern eller som Kevin kallar den moderns liv. För det är alltid blåsan som får krypa till korset o tömma sitt innehåll. Och mitt i allt detta matcho spel blir jag lidandes, för inte är det så skönt och inte speciellt roligt att gå på toa hele tin.

Ett google expert

Publicerad 2012-07-15 09:27:33 i Allmänt

Jag är jätte duktig på att söka på åkommor, på så sätt slipper jag ringa 1177.
*Jag har mycket sammandragningar och var osäker på om det var normalt. Googla på det och inom några sekunder hade min oro lugnat sig.
* Jag har ont i ichias nerven, googla på det och antagligen är det bäckenledssmärta och det är samma symtom som ichsias.

Men det roliga med google är att man kan få olika svar pga att olika sajter kommer fram, familjeliv har svar på allt. Men det gäller att hitta det rätta. För i forumen är det många som vill få fram sin åsikt.

svajjiga preggo hormoner

Publicerad 2012-07-14 13:49:54 i Allmänt

Va härligt det känns i kropp o själ när man träffar nya människor, som är vettiga och.Man kan sitta o snacka i ett par timmar och skulle lätt kunna sitta ett par till utan att få en dö minut som blir pinsam.

Det har jag spenderat min förmiddag med, fika med Marylepoppen. Sen så är det extra kul att hon är gravid med och vi ska ha nästan samtidigt. Gött med nån som förstår mina svajiga preggo hormoner, förstår att ett skratt kan förvandlas till tårar för att sedan bli skit förbannad. För det kan knappt jag fatta, dessa snabba förändringar som sker i min kropp.

skönhetsömn

Publicerad 2012-07-14 09:32:42 i Allmänt

Det här med sömn är ett problem för mig, har inte haft sådana besvär tidigare.
Jag somnar hur gött som helst kl 23 el 00. Vaknar sen hur pigg som helst runt tre snåret och känner hur blåsan är på väg att sprängas. Sen så kan jag inte somna om förrens halv 6 ungefär. Sen så vaknar man kl 7 ungefär.

Jag behöver verkligen min skönhetsömn, för svarta påsiga ögon gynnar verkligen inte en uppsvullen preggokropp.
Thank god for Max faktor mastertouch under-eye concealer

pling i mobilen

Publicerad 2012-07-10 11:51:48 i Allmänt

Går in i vecka 20 idag, helt seckt va fort det går nu. Tycker det inte gör annat än plingar i mobilen att jag går in i ny vecka. 
 
Just nu så älskar jag att vara ett preggo inkl mina dubbelhakor. Jag känner henne allt oftare nu, små taniga ben sorattlar omkring och emellanåt så hickas det lite. 
Jag börjar  få kontroll på mina känslor (enligt mig iaf). 
Och det hära med mitt överdrivna intag av kolhydrater, grämer jag mig inte lika mycket över. För jag köpte faktiskt här om dan GI bröd och whisp så kände jag mig smalare.
 
 
 

Lövli

Publicerad 2012-07-08 10:02:03 i Allmänt

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har varit på spa och skämt bort mig, shoppat loss i Göteborg och har spenderat ett par dagar i ett soligt Falkenberg
och har haft det gött på stranden.

Jag som preggo mår fantastiskt. Känns knappt att jag är gravid, förutom att min smidighet har försvunnit.

Om

Min profilbild

Jahapp, väntar barn nr 3 och det sista antagligen. Har sagt att jag ska njuta varenda sekund, men är det så himla underbart som man minns graviditeten. Så här kommer mina tankar... mina känslor och mina hormoner. Det kan förekomma en del ironi, så ta inte allt bokstavligt. Läs, njut och fundera.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela